Strona główna Warzywa

Warzywa

W numerze m.in.: ogórki do octu, kapusta do kwaszenia zimą i wiosną, brukselka nie tyko do mrożenia.
W numerze m.in. o rynku malin i truskawek, uprawie i mrożeniu pomidorów oraz szparagach.
W numerze m.in.: aromatyczne odmiany kopru, cebula w dobrej kondycji po przechowywaniu.
W numerze m.in.: wilgotność gleby w uprawie marchwi, jak pozbyć się chwastów trwałych, cebule zimujące warte ryzyka
W numerze m.in.: o zarabianiu na uprawie cebuli w Danii, groch nie tylko na mrożonki, opłacalność, odmiany i ochrona jagodowych.
W numerze m.in.: rozsada selera, rzodkiewki na ten sezon, plonowanie truskawki, borówki znad Tanwi.
W numerze m.in.: pomidory pod dobrą ochroną, rzodkiewka u cebulowego króla (meksykańskiego), truskawkowo w Górze Puławskiej.
w numerze m.in. uprawa i przechowywanie niebieskich jagód, różyczki pierwsza klasa, statuetki wzorowego ogrodnika.
W numerze m.in. agrest o czerwonych owocach, fasola szparagowa do przetwórstwa.
W numerze m.in. por w wielu rolach (i odmianach).