Nowy smak cydru

Na rynku pojawił się nowy wariant Cydru Lubelskiego - Jabłko Suszone na Miodzie. Jego oryginalny smak powstał z połączenia słodyczy naturalnego miodu gryczanego i słodko-kwaśnych jabłek. 
 
Cydr Lubelski Jabłko Suszone na Miodzie to naturalny i lekko musujący napój o zawartości jedynie 4,5% alk. Można go podawać w temperaturze pokojowej, schłodzić lub delikatnie podgrzać z dodatkiem np. przypraw korzennych, serwując z plastrem pomarańczy i goździkami.
Moda na cydr to w Polsce nowy trend konsumencki. Badania przeprowadzone na potrzeby AMBRA S.A. pokazują, że piją go zarówno miłośnicy wina, jak i piwa. Co ciekawe, cydr ma najwyższy poziom akceptacji nawet wśród osób niepijących.
 
Za: mat. firmowe
pg

Related Posts

None found

Poprzedni artykułWiosna w ogródkach po nowemu
Następny artykułKapusta i miód – dobrobyt i zdrowie

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Wpisz treść komentarza
Wpisz swoje imię

ZGODA NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH *

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.