Warzywa

Cena: 10.00 zł
W numerze m.in.: ogórki karmione po królewsku; herbicydowa ochrona sałaty; zasady dolistnego dokarmiania ziemniaków

OD REDAKTORA
„Sorry, taki mamy klimat”…

RUBRYKI
Ogrodniczy kurier

Rynkowe trendy

Czytelnicy pytają

EKONOMIKA
Brokuł popularny choć produkcja kosztowna

TEMAT NUMERU
Ogórki karmione po królewsku

UPRAWA
Doskonalić technologię produkcji szparaga

Mikroskładniki dla cebuli

Nawadnianie będzie odgrywało coraz większą rolę

Dla warzywników

O ochronie cebuli ze spotkania na Kujawach

Wyważona dieta dla pomidorów

Tajniki doboru nasion i siewu buraka ćwikłowego

Wiele więcej

Dopilnowana produkcja

EKOLOGIA
Oferta dla „ekopraktyków”

ODMIANY
Mini, midi i maxi

Modny jarmuż

Atrakcyjne brokuły

Do tych szpinaków warto podejść na chłodno

Kalafiory gorąco polecane na mrożonki

OCHRONA
Herbicydowa ochrona sałaty

Ochrona marchwi przed chwastami

Ograniczenie chorób bakteryjnych w warzywach kapustnych

Terminarz występowania i zwalczania szkodników warzyw selerowatych

Mobilizacja przed mączniakiem rzekomym cebuli

„Kwitnący” proceder

MECHANIZACJA
Pielniki do warzyw

Zawieszane i zaczepiane opryskiwacze polowe

Ze świata maszyn

PRZECHOWALNICTWO
Systemy przechowywania

ZIEMNIAKI JADALNE
Rynek

Ziemniak z nasion

Wykonują redliny

Zasady dolistnego dokarmiania ziemniaków

Najlepsze z arsenału środków do walki z zarazą

Ziemniaki z serca Wielkopolski (cz. 1)

Poprzedni artykułTruskawka, malina, jagody
Następny artykułSzkółkarstwo