Aktualności:
III WorldFood Warsaw: także strefa „eko” – Dorota Łabanowska-Bury
Ekonomika:
Na polskich rynkach hurtowych – Wiesław Siutaj
Na niemieckich rynkach hurtowych – Tomasz Smoleński
Technika i technologia:
Sprzedaż przez organizację – Dorota Łabanowska-Bury
Opakowania: wartość dodana produktu – Dorota Łabanowska-Bury
Dla praktyków:
Warunki zbioru i przechowywania borówek wpływające na ich dobrą jakość – Katarzyna Król
Technika i technologia:
Warto podać krzem – Jarosław Barszczewski
Na plantacji:
Osiągnąć wysokie plonowanie – Monika Bieniasz
Co na to nauka?
Fosforyny: fungicydy, nawozy czy biostymulatory? – Dorota Łabanowska-Bury
Technika i technologia:
Jak przedłużyć trwałość? – Paweł Michalski
Na plantacji:
Truskawka: biostymulacja, nawożenie, ochrona – Dorota Łabanowska-Bury
Dla praktyków:
Truskawki zdyskwalifikowane w handlu – Barbara H. Łabanowska, Wojciech Piotrowski
Efektywna ochrona:
Strategie zwalczania przędziorków w jagodnikach – Dorota Łabanowska-Bury
Aktualności:
Łatwa ochrona – mniejszy koszt – Katarzyna Kupczak
Na Półwyspie Iberyjskim – Dorota Łabanowska-Bury
Technika i technologia:
Fertygacja: korzyści ponad koszty – Michał Koter
Dla praktyków:
Borówki jako ważny dodatek do produkcji – Dorota Łabanowska-Bury
Efektywna ochrona:
Malina: rośnie zagrożenie patogenami – Karolina Felczak
Na plantacji:
Maliny: „z pola do widelca” – Małgorzata Kołacz
Aktualności:
Aronia: przyszłość branży – Dorota Łabanowska-Bury
Umyślne płoszenie ptaków – Katarzyna Rosińska
Na plantacji:
Są odmiany odporne na wielkopąkowca porzeczkowego – Wojciech Piotrowski, Barbara H. Łabanowska, Stanisław Pluta
W kilku zdaniach:
Wykopanie stawu z krajową dotacją – Katarzyna Rosińska