Choroby przechowalnicze jabłek – Dr Hanna Bryk
Majówki w Sandomierskiem – Anita Łukawska
O parchu jabłoni i nie tylko – Monika Strużyk
Święto Kwitnącej Wiśni – Anita Łukawska
Spółdzielczość się opłaca – Mariusz Podymniak
Cięcie jabłoni latem – Mgr inż. Zbigniew Marek
Sadownicze prezentacje w Jorku (cz. I) – Mariusz Podymniak
Forum Doradców Sadowniczych – Anita Łukawska
O ochronie i nawożeniu – Anita Łukawska
Poprawić wybarwienie jabłek – Wojciech Górka
Żelazo i mangan w metabolizmie roślin – Marcin Oleszczak
Makro- i mikroskładniki – Monika Strużyk
O nawozach i jakości zabiegów– Monika Strużyk
Letnia ochrona jabłoni przed szkodnikami – Dr Zofia Płuciennik
Eksport do FR – konsekwencje przekroczeń MRL – Joanna Klepacz-Baniak
Choroby fizjologiczne gruszek (cz. II).W czasie przechowywania – Dr Krzysztof P. Rutkowski, dr Anna Wawrzyńczak
Stosowanie preparatów biologicznych – Dr inż. Adam Majewski
Pozostałości pestycydów a bezpieczeństwo konsumentów (cz. I) – Dr hab. Bożena Łozowicka, prof. nadzw.
Pierwsza kampania promocyjna…– Mariusz Podymniak
Klub Producentów Jabłek Wysokiej Jakości – Prof. dr hab. Eberhard Makosz
Wygodnie i estetycznie podane – Anna Maciejuk
Certyfikacja GLOBALGAP. Nowe aspekty posiadania certyfikatu – Dr inż. Bogumił Katulski