Pestkowe w produkcji – Monika Strużyk
Kosztowne błędy (cz. IV). Zakładanie sadu – Barbara Błaszczyńska
Produkcja i sprzedaż gruszek w Belgii (cz. I) – Andrzej Zbroja
O ochronie i nawożeniu – Barbara Błaszczyńska
Profesjonalne doradztwo – Dorota Łabanowska-Bury
La Moriniere – francuska stacja doświadczalna – Tomasz Kodłubański
Czterokołowce w sadownictwie – Anna Wilczyńska
Proste może być trudne – Anita Łukawska
Nie „zgubić” przewodnika – Dr Halina Morgaś
Nacinanie pnia u jabłoni – Mgr Wojciech Piotrowski
Nawozy z wartością dodaną (cz. I) – Anita Łukawska
Powrót do korzeni – Marcin Oleszczak
Rozsiewacze sadownicze – Anna Wilczyńska
Nawożenie doglebowe – Dr inż. Paweł Wawrzyńczak, Dr hab. Paweł Wójcik, prof. IO
Przed sezonem – Dr Zofia Płuciennik
Przędziorki (po)ważny problem – Dorota Łabanowska-Bury
Nowe insektycydy w ochronie roślin sadowniczych – Joanna Klepacz-Baniak
Rozpoznawanie chorób przechowalniczych jabłek – Dr Hanna Bryk
Mączniak jabłoni – występowanie i szkodliwość – Dr Beata Meszka
Szarka wciąż groźna – Prof. dr hab. Zygmunt S. Grzyb
Fitoplazmatyczne zamieranie gruszy – Dr Mirosława Cieślińska
Choroby kory i drewna – Dr Beata Meszka
O strategii w ochronie – Monika Strużyk
Ograniczyć wzrost, zwiększyć plonowanie i efektywność ochrony – Monika Strużyk
Cel grupy – produkcja i sprzedaż owoców – Dorota Łabanowska-Bury
Jesteśmy konkurencyjni – Prof. dr hab. Eberhard Makosz
Kto za to zapłaci? – Jolanta Szaciłło
O grupach – Jolanta Szaciłło
O „dużym” i „małym” GlobalGAPie – Jolanta Szaciłło
Co nowego w 4. wersji GlobalGAP – Jolanta Szaciłło