W najnowszym MPS SAD 10/2020

W październikowym numerze MPS SAD mowa między innymi o czym należy pamiętać, zanim owoce umieścimy w chłodni i na co zwrócić uwagę, zadając parametry ich przechowywania. Autorzy zwracają również uwagę, że wzrost średniej rocznej temperatury na przestrzeni zaledwie 4 lat o 1,6°C może sprzyjać rozwojowi nowych patogenów oraz wzmaga potencjał infekcyjny tych, które już występują w sadach

Related Posts

None found

Poprzedni artykuł„Moc Polskich Warzyw” – rusza kampania promocyjna
Następny artykułKonsumpcja warzyw i owoców we wrześniu

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Wpisz treść komentarza
Wpisz swoje imię

ZGODA NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH *

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.