Cena: 14 zł
W numerze m.in.:
- Dotacje na nawadnianie
- Wymagający szparagowy biznes
- Dbałość o glebę
- Substraty do
- produkcji ekologicznej warzyw
- Specyfika nawożenia ziemniaka
W numerze:
OD REDAKTORA
- Dotacje na nawadnianie
RUBRYK
- Czytelnicy pytają
- Ogrodniczy kurier
- Rynkowe trendy
EKONOMIKA
- Nowości w ochronie
- Dynamiczna sytuacja ekonomiczna na krajowym rynku kapust
- Nowe odmiany i środki
- Dynamiczny rynek pietruszki
- Fresh Market po raz XII
- W Holandii o rynku fasoli
TEMAT NUMERU
- Dbałość o glebę
UPRAWA
- Wymagający szparagowy biznes
- Profesjonalnie o pomidorach
- Cebulowe spotkanie w Chełmiczkach
- Tajniki uprawy buraka ćwikłowego
- Austriacy stawiają na ekologiczną produkcję marchwi
- Profesjonalna uprawa ogórka
- Praktyczne porady w Łęczycy
- Cebula bez tajemnic
- Co należy wiedzieć o nawożeniu azotem?
EKOLOGIA
- Substraty do produkcji ekologicznej warzyw
ODMIANY
- Fasole dla przemysłu
OCHRONA
- Tarczówka marmurkowata
- Śmietka i pchełki
- Plantatorzy o rozsadzie
MECHANIZACJA
- Nowości z targów Polagra-Premiery
- Co warto wiedzieć o nawadnianiu kroplowym?
ZE ŚWIATA MASZYN
PRZECHOWALNICTWO
- Dymkowa przechowalnia
ZIEMNIAKI JADALNE
- Rynek
- Kwalifikowane sadzeniaki – to jakość plonu
- Specyfika nawożenia ziemniaka
- Gospodarstwo dojrzałe społecznie
- Stonka ziemniaczana