Cena: 12 zł
W numerze m.in.:
- Sytuacja w branży pomidorów dla przetwórstwa
- Sałaty i rzodkiewki od podszewki
- Dostawy z ekologicznych gospodarstw
- Pierwszy zabieg chroniący plon
- Ochronę warto przemyśleć przed sezonem
OD REDAKTORA
- Międzynarodowy Rok Zdrowia Roślin
RUBRYK
- Ogrodniczy kurier
- Rynkowe trendy
- Czytelnicy pytają
EKONOMIKA
- Perspektywy rozwoju rynku pora
- Sytuacja w branży pomidorów dla przetwórstwa
TEMAT NUMERU
- Rynek cebuli pod wpływem niedoboru
- Cebula w Europie i na świecie
UPRAWA
- Demo Farma 2019 wrześniowe plony
- Papryka w polu
- Seler korzeniowy na Węgrzech
- Sałaty i rzodkiewki od podszewki
- Uprawa marchwi na świeży rynek
- O warzywach w Łęczycy
EKOLOGIA
- Dostawy z ekologicznych gospodarstw
ODMIANY
- 25. Charsznickie Dni Kapusty
- Prezentacja odmian pora pod Szczecinem
OCHRONA
- Ochrona kapustnych przed sadzeniem
- Nowa jakość zabezpieczania rozsady
- Niewidoczne szkodniki
ZE ŚWIATA MASZYN
MECHANIZACJA
- Maszyny warzywnicze w Hanowerze
- Inteligentny monitoring pogody
PRZECHOWALNICTWO
- W holenderskiej przechowalni
ZIEMNIAKI JADALNE
- Rynek
- Pierwszy zabieg chroniący plon
- Ochronę warto przemyśleć przed sezonem
- Odmiany o różowej i czerwonej skórce
- Agro Akademia Warzywniczo-Ziemniaczana